Το όραμά μου για την Ηλεία

Σε αυτό τον τόπο γεννήθηκα και μεγάλωσα, εδώ δραστηριοποιούμε επαγγελματικά, κοινωνικά και πολιτικά, με τους ανθρώπους αυτού του τόπου πορευόμαστε μαζί, έχουμε τα ίδια προβλήματα και τις ίδιες ανησυχίες.

Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο, με μοναδικές φυσικές ομορφιές, παραλίες χιλιομέτρων, σημαντικούς αρχαιολογικούς θησαυρούς, την Αρχαία Ολυμπία και την Αρχαία Ήλιδα, ικανούς ανθρώπους και τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης.

Η ιστορία του τόπου είναι λαμπρή και στοχεύουμε να γράψουμε λαμπρότερες σελίδες στο μέλλον.

Υπάρχει η αίσθηση ότι ο νομός μας είναι αδικημένος και πράγματι υπάρχουν πράγματα τα οποία μπορούσαν να είχαν γίνει αλλά δεν έγιναν.

Μπορούμε να αλλάξουμε και θα αλλάξουμε.

Η Ηλεία έχει τεράστια περιθώρια ανάπτυξης και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε.

Σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και όλους τους φορείς, από την επιχειρηματικότητα μέχρι τον πολιτισμό και τον τουρισμό, από την γεωργία μέχρι τον κλάδο των υπηρεσιών και τις μικρές επιχειρήσεις, θα δουλέψουμε με πάθος και αφοσίωση, με ειλικρίνεια για να κάνουμε τα όνειρα πράξη.

Με οδηγό μας το παρελθόν και με το βλέμμα στο αύριο, επενδύουμε στην καινοτομία, αξιοποιούμε κάθε συγκριτικό πλεονέκτημα και δίνουμε ευκαιρίες στη νέα γενιά να δημιουργήσει εδώ, στον τόπο της.