Ανδρέας Νικολακόπουλος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

«Τιμούμε το ένδοξο παρελθόν, με πίστη στο παρόν και όραμα για το μέλλον»

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, αλλά τη σκέψη προσηλωμένη στις ηρωικές στιγμές του Έθνους μας, τιμούμε τους αγώνες και τη θυσία των προγόνων μας, για Εθνική Ανεξαρτησία και Ελευθερία. Η 25η Μαρτίου 1821, ημέρα που η Ορθοδοξία γιόρταζε την σπουδαία εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αποτέλεσε το ορόσημο της αναγέννησης ενός λαού, που υπέφερε από τα δεινά του αυταρχισμού επί αιώνες και την αφετηρία της ένδοξης πορείας ενός περήφανου Έθνους.

Τα ιδανικά των ηρώων της εποχής εκείνης, εμπνέουν και καθοδηγούν μέχρι και σήμερα, αποτελώντας το φωτεινό σημείο αναφοράς για τις νεότερες γενιές και την σπουδαία παρακαταθήκη για όλους εμάς. Σε αυτούς τους ήρωες οφείλουμε αυτό που είμαστε. Αυτούς τους λίγους αλλά θαρραλέους, που ξεκίνησαν τότε κάτι πολύ σπουδαίο και τολμηρό, αποδεικνύοντας πως όταν υπάρχει πίστη, ομοψυχία και ενότητα, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Μπροστά στα μηνύματα εκείνων των αγώνων, έχουμε χρέος να σταθούμε με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία, ενώ με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις και τους κινδύνους της σύγχρονης εποχής, ενισχύοντας με κάθε τρόπο την Εθνική Ασφάλεια και θωρακίζοντας την Εθνική Κυριαρχία της πατρίδας μας.

Τιμούμε το ένδοξο παρελθόν, με πίστη στο παρόν και όραμα για το μέλλον!

Χρόνια Πολλά στην Ελλάδα! Χρόνια Πολλά στους απανταχού Έλληνες!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα