Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Θα προσφέρουν υπηρεσίες για άλλους τέσσερις μήνες οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

  • Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΔΑΣ

Συνάντηση με τους εργαζόμενους στο Δήμο Ήλιδας που απασχολούνται σε διάφορους τομείς μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, είχε ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος ο οποίος και τους συνεχάρη για τη δουλειά τους και τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στις ανάγκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Νικολακόπουλος άκουσε για μια φορά ακόμη το αίτημά τους για να δοθεί παράταση στο πρόγραμμα, αίτημα το οποίο και ο ίδιος είχε ζητήσει από την κυβέρνηση, και μάλιστα το είχε συζητήσει και σε επαφή που είχε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Δημοτικών Υπαλλήλων των Δήμων Πύργου, Αρχ. Ολυμπίας και Ζαχάρως Χρήστο Γαρύφαλλο.

Πράγματι όπως επεσήμανε και στους εργαζόμενους του Δήμου Ήλιδας, η κυβέρνηση, και ο αρμόδιος Υπουργός ο κ. Χατζηδάκης θα δώσουν παράταση τεσσάρων μηνών και έτσι το πρόγραμμα θα συνεχισθεί με τους σημερινούς υπαλλήλους και με δεδομένη την επιτυχία εφαρμογής του μέχρι τώρα.

Αυτό είναι κάτι που μας ικανοποιεί όλους μας είπε ο Ηλείος βουλευτής καθώς γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε το σημαντικό έργο που κάνετε και συνεισφέρετε πραγματικά σε νευραλγικές υπηρεσίες κάθε Δήμου όπως στην καθαριότητα κλπ.

Η παράταση λοιπόν στην εργασία σας θα βοηθήσει περαιτέρω, είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη για τους συμπολίτες μας και διευκολύνει σαφώς τους Δήμους μας.

Η κυβέρνηση με κοινωνικά πάντα χαρακτηριστικά και αφού είδε ότι η οικονομική δυνατότητα ήταν εφικτή δεν μπορούσε παρά να αποφασίσει την παραμονή στην εργασία  αυτών των ανθρώπων για μερικούς ακόμη μήνες δήλωσε ο κ. Νικολακόπουλος.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα