Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

“Θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω”

“Θα πάρουμε τις ζωές μας πίσω”

-ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ Γ.Ν. ΗΛΕΙΑΣ Ο Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος από την εξέλιξη της επιχείρησης «Ελευθερία» στα Νοσοκομεία της Ηλείας, όπου έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός για την νόσο Covid-19.

Ο κ. Νικολακόπουλος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου και συναντήθηκε με τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννη Καρβέλη και τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χρήστο Χριστόπουλο και ενημερώθηκαν για την πορεία των εμβολιασμών που στα τρία Νοσοκομεία της Ηλείας, ενώ παράλληλα συνομίλησε με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σε δήλωσή του ανέφερε:

«Η επιχείρηση Ελευθερία είναι πλέον πραγματικότητα και στο νομό Ηλείας. Από χθες έχει ξεκινήσει ο εμβολιασμός και στο νοσοκομείο του Πύργου και της Αμαλιάδας και σε άλλα εμβολιαστικά κέντρα, προχωράει η διαδικασία, είναι μία δύσκολη επιχείρηση την οποία μέχρι τώρα άρτια διεκπεραιώνουν όλοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο διοικητή της Υγειονομικής περιφέρειας, τον Διοικητή του νοσοκομείου και σε όλο το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Γίνεται μία τεράστια προσπάθεια για να ξαναπάρουμε πίσω τις ζωές μας, να βρούμε την υγεία μας και να απαλλαγούμε οριστικά από αυτόν τον αόρατο εχθρό. Παράλληλα όμως επειδή φαίνεται φως στο βάθος του τούνελ, καλώ όλους τους συμπολίτες μας να τηρούμε τα μέτρα, προκειμένου να αποφύγουμε την εξάπλωση της πανδημίας».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα