Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Συζήτησαν την υλοποίηση του συνδετήριου δρόμου προς θάλασσα

Συζήτησαν την υλοποίηση του συνδετήριου δρόμου προς θάλασσα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΚΗΣ ΜΠΑΛΙΟΥΚΟΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ – ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ

Για τον μεγάλο στόχο της υλοποίησης ενός ουσιαστικού και ιδιαίτερα αναπτυξιακού έργου όπως είναι ο συνδετήριος δρόμος της Επαρχίας Ολυμπίας με τη θάλασσα, επισκέφθηκαν τον Γενικό Γραμματέα του Υπ. Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Σάκης Μπαλιούκος.

Έγινε μια πολύ καλή συζήτηση και υπήρξε συνεργασία στη βάση μιας θετικής εξέλιξης για το συγκεκριμένο έργο που αποτελεί και μια από τις βασικότερες διεκδικήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των συλλογικών φορέων αλλά και των απλών κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Όπως τονίσθηκε, εξετάζονται παλαιότερες μελέτες και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη χάραξη και τον τρόπο κατασκευής, ενώ ήδη είναι κατατεθειμένες οι προτάσεις από τους παράγοντες των Δήμων.

Έτσι, το θέμα θα δρομολογηθεί για να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα που υπάρχει και ακριβώς πάνω στην εξέταση των δεδομένων θα ακολουθήσει πολύ σύντομα και νέα συνάντηση με πιο αναλυτική αναφορά σε όλα τα επιμέρους θέματα.

Τόσο ο κ. Νικολακόπουλος, όσο και ο κ.Μπαλιούκος ευχαρίστησαν τον κ. Καραγιάννη και για τη δική του προσωπική συμβολή, ενώ επεσήμαναν ότι η Κυβέρνηση έχει αντιληφθεί τη σπουδαιότητα ενός τέτοιου μεγάλου έργου που θα φέρει σημαντικά οφέλη και αποτελέσματα για τον τόπο, τον τουρισμό μας, τις μεταφορές και την οικονομία μας.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα