Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Συνάντηση Κοντοζαμάνη και Νικολακόπουλουγια τα Νοσοκομεία μας

Συνάντηση Κοντοζαμάνη και Νικολακόπουλουγια τα Νοσοκομεία μας

ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗΣ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

  • ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΛΕΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

ΠΕΡΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΚΙΝΗΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

Οι δομές της υγείας στην Ηλεία και ειδικότερα τα Νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας,  οι εργαζόμενοι των οποίων κάνουν έναν «τιτάνιο» αγώνα στην περίοδο της πανδημίας κόντρα σε όλες τις αντιξοότητες ,μπορούν και πρέπει να στηριχθούν αποτελεσματικά με τις ανάλογες ουσιαστικές και εφικτές κινήσεις.

Αυτό τονίσθηκε χθες  στη συνάντηση που είχε ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος με τον Υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, θέτοντάς του και πάλι – όπως και πριν λίγες μέρες – το θέμα της πλήρωσης των κενών θέσεων ιατρικού προσωπικού.

Στην ίδια συνάντηση ο κ. Νικολακόπουλος  ενημέρωσε για τα τελευταία δεδομένα και την επικρατούσα κατάσταση, μιλώντας για την ανάγκη να αναληφθούν άμεσες πρωτοβουλίες που θα αποκαταστήσουν την εύρυθμη λειτουργία στις Νοσηλευτικές μας Μονάδες πολύ περισσότερο σε ό,τι αφορά τις Παθολογικές Κλινικές αλλά και ορισμένες ειδικότητες γιατρών για τις οποίες το Υπουργείο είχε  κάνει προσφάτως σχετική προκήρυξη.

ΠΙΘΑΝΟΙ ΤΡΟΠΟΙ

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ

Με αφορμή δε τη μη ανταπόκριση από τους γιατρούς ο Ηλείος κοινοβουλευτικός επανέλαβε την θέση του και στην κατ’ ιδίαν συζήτηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό για την παροχή κινήτρων και τους εναλλακτικούς τρόπους προσέλκυσης ενδιαφέροντος. Πρόσθεσε ακόμη ότι θα μπορούσε να εξετασθεί η δυνατότητα εφαρμογής του κινήτρου των «άγονων περιπτώσεων», που θα ήταν ικανή να επισπεύσει τη διαδικασία αντιμετώπισης του προβλήματος.

Ο κ. Κοντοζαμάνης  ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον βουλευτή της ΝΔ επισημαίνοντας ότι ήδη είχε διαβάσει την επιστολή του και τις ενδιαφέρουσες προτάσεις του, ενώ διαβεβαίωσε ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες από το Υπουργείο Υγείας.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα