Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Στον Μπαγινέτα ο Ανδρέας Νικολακόπουλος για το καλαμπόκι της Ηλείας

Στον Μπαγινέτα ο Ανδρέας Νικολακόπουλος για το καλαμπόκι της Ηλείας

Ετέθη στη συνάντηση με τον ΥΠΕΘΑ κ. Παναγιωτόπουλο – Αναφορά σε ζητήματα που απασχολούν την Ηλεία μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα

Η αναβαθμισμένη λειτουργία των δύο Στρατιωτικών Μονάδων στην Ηλεία, τόσο της 117 Π.Μ. στην Ανδραβίδα όσο και της ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων το αντικείμενο της συζήτησης που είχαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, και ο βουλευτής του Νομού μας Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Πρόκειται για δύο Μονάδες που αποτελούν σημείο αναφοράς για τον τόπο μας και για τις οποίες ο Ηλείος βουλεύτης ζήτησε την στήριξη τη στήριξη και το ανάλογο ενδιαφέρον από πλευράς Υπουργείου, κατά την επίσκεψη που έκανε την περ. εβδομάδα στο γραφείο του κ. Παναγιωτόπουλου.

Με την ευκαιρία, ετέθη και το ζήτημα της αξιοποίησης εκτάσεων του Στρατού που παραμένουν σε αδράνεια στην Ηλεία ενώ έγινε αναφορά και στη λειτουργία των αεροδρομίων που θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν επιβατικούς ή πτήσεις για τουριστικούς σκοπούς.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Νικολακόπουλος ο οποίος είναι και μέλος στη Διαρκή Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον κ. Παναγιωτακόπουλο και πάνω σε γενικότερα θέματα Άμυνας, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον γι’ αυτά.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ο οποίος το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα παρευρεθεί και στην συνεδρίαση της Επιτροπής προκειμένου να ενημερώσει για διάφορα θέματα που έχει ήδη δρομολογήσει το Υπουργείο, ευχαρίστησε τον κ. Νικολακόπουλο για την επίσκεψή του, αλλά και την αναφορά που έκανε ο τελευταίος στα ζητήματα της Ηλείας.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα