Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τραγανού ο Ανδρέας Νικολακόπουλος

Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τραγανού ο Ανδρέας Νικολακόπουλος

Το θέμα της κάλυψης της απώλειας παραγωγής των ποικιλιών πορτοκαλιών εντός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ήταν το θέμα της συνάντησης που είχε ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος με μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τραγανού.

Ο κ. Νικολακόπουλος επισκέφθηκε τα γραφεία του Συνεταιρισμού και ενημερώθηκε διεξοδικά για το έντονο πρόβλημα που έχει ανακύψει με την ανθοφορία και την καρπόδεση των δένδρων, εξαιτίας και του παγετού που σημειώθηκε την Άνοιξη, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με μεγάλη απώλεια εισοδήματος οι εσπεριδοπαραγωγοί.

Ήδη ο Ηλείος Κοινοβουλευτικός έχει προβεί σε ενέργειες προκειμένου να εξευρεθεί λύση ώστε να αποζημιωθούν οι παραγωγοί για την απώλεια της παραγωγής και υπενθυμίζεται ότι προ ημερών κατέθεσε στη Βουλή και σχετική αναφορά για τον αρμόδιο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιο Λιβανό, με την οποία ζητά την συνδρομή του Υπουργείου για την δυνατότητας κάλυψης της παραγωγής, που αφορά όχι μόνο την Ηλεία αλλά όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Πηγή: http://www.newsgf.net/2021/06/blog-post_633.html#more

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα