Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

“Σημαντική εξέλιξη για τον τόπο η κατασκευή νέου σχολείου”

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΛΕΙΑΣ

Σημαντική εξέλιξη, για την Ηλεία, τους μαθητές, τον εκπαιδευτικό χώρο, χαρακτήρισε ο βουλευτής του νομού μας Ανδρέας Νικολακόπουλος την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο για την κατασκευή του Μουσικού Σχολείου Ηλείας με έδρα το Βαρθολομιό. Πρόκειται για ένα έργο που αποτελούσε αίτημα ετών και διεκδικήσεων της τοπικής κοινωνίας και πλέον παίρνει σάρκα και οστά με την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου κτιρίου προϋπολογισμού 8 εκ. ευρώ!

Το θέμα αυτό είχε αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης του κ. Νικολακόπουλου με τα στελέχη των ‘Κτιριακών Υποδομών Α.Ε.’ σε αλλεπάλληλες συναντήσεις αλλά και σε διαρκείς τηλεφωνικές επικοινωνίες, προκειμένου να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και να ανοίξει ο δρόμος για την κατασκευή ενός σχολείου που το έχει ανάγκη ολόκληρη η Ηλεία.

Μετά και την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, ο Ηλείος κοινοβουλευτικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του  ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι πραγματικά μία πολύ σημαντική εξέλιξη για τον τόπο. Πρόκειται για ένα έργο που το χρειαζόμασταν και το διεκδικήσαμε με κάθε τρόπο, προκειμένου οι μαθητές μας, τα παιδιά μας, τα ταλέντα μας, να έχουν την δυνατότητα να φοιτήσουν σε ένα μουσικό σχολείο που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου διδακτηρίου και θα μπορέσει να ανοίξει τις πόρτες του σε ολόκληρη την κοινωνία. Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτή την εξέλιξη και θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚτΥΠ κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη της ΚτΥΠ, για την αγαστή συνεργασία που είχαμε ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα και φυσικά να συγχαρώ το δήμο Πηνειού και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το συγκεκριμένο έργο».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα