Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

“Σημαντικά βήματα για την υγεία στο νομό”

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Ιδιαιτέρως σημαντική χαρακτήρισε την παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας κας Μίνας Γκάγκα στην Ηλεία, και τα όσα βεβαίως ανακοίνωσε για τις δομές υγείας του νομού, ο βουλευτής  κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος δήλωσε σχετικά :

«Η παρουσία της Αν.  Υπουργού Υγείας κυρίας Μίνας Γκάγκα στην Ηλεία, και μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, αναδεικνύει ακριβώς αυτό, ότι απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί η αναβάθμιση όλων των δομών υγείας στην Ηλεία, η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Και θεωρώ ότι σε αυτή την κατεύθυνση έχει γίνει μία πάρα πολύ σημαντική δουλειά. Όσο προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία, γιατί η πανδημία είναι ακόμη παρούσα,  ήδη σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα της υγειονομικής περίθαλψης και όπως προανέφερα έχει γίνει πολύ σημαντική δουλειά.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι τα θέματα της υγείας δεν προσφέρονται για φθηνή αντιπολίτευση, απαιτούν  σοβαρότητα και υπευθυνότητα, και φυσικά δεν προσφέρονται για υπερβολές.

Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι υπάρχει πολύ μεγάλη δυσκολία και έλλειψη γιατρών στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, παρ’ όλα αυτά η Υπουργός μας διαβεβαίωσε ότι και καινούργιες προκηρύξεις με θέσεις γιατρών θα υπάρξουν, αποκλειστικά για τα περιφερειακά νοσοκομεία, και θα υπάρχει και συγκεκριμένη ταυτότητα της κάθε δομής.

Επιπλέον θεωρώ πολύ σημαντικό, κάτι το οποίο το είχαμε δουλέψει πάρα πολύ εδώ και καιρό, ότι οι πολίτες της Ηλείας θα έχουν Μονάδα Χημειοθεραπείας και έτσι δεν θα ταλαιπωρούνται με την μετακίνησή τους σε άλλες μονάδες εκτός νομού. Είναι ένα πολύ σημαντικό, είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα.

Αυτό επίσης που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι κάθε Νοσοκομείο θα έχει την ταυτότητά του, καμία δομή δεν περισσεύει, αντιθέτως οι δομές στο νομό μας ισχυροποιούνται και νομίζω ότι είναι μία σημαντική ημέρα για το νομό Ηλείας».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα