Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Σε καλό δρόμο οι αποζημιώσεις αγροτών

Σε καλό δρόμο οι αποζημιώσεις αγροτών

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχει εισέλθει η διαδικασία για την χορήγηση αποζημιώσεων σε παραγωγούς που έχουν υποστεί πλήγμα εξαιτίας των αλυσιδωτών επιπτώσεων που προκλήθηκαν από την πανδημία του κορωνοϊού και είχαν ως αποτέλεσμα να μείνουν απούλητες καλλιέργειες ή να πουληθούν προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Παράλληλα, δεν υπάρχει θέμα για ανώτατο όριο καταβολής αποζημιώσεων και όλοι οι παραγωγοί θα αποζημιωθούν κανονικά για τις ζημιές που έχουν υποστεί τους τελευταίους μήνες. 
Ήδη ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος είχε επαφές για το συγκεκριμένο θέμα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και από την ενημέρωση που είχε όλα δείχνουν ότι οι διαδικασίες προχωρούν κανονικά έτσι ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπορέσουν να λάβουν τις αποζημιώσεις τους οι παραγωγοί κηπευτικών, καλοκαιρινού καρπουζιού αλλά και πατάτας. 
Τα υπόλοιπα είναι φημολογία που αναπτύσσεται και οι παραγωγοί δεν πρέπει να δίνουν βάση, αντίθετα να αναμένουν τις εξελίξεις που προβλέπεται να είναι θετικές.

Πηγή: http://www.newsgf.net/2020/12/blog-post_414.html#more

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα