Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Σε ανοιχτή γραμμή με το Υπουργείο ο Α. Νικολακόπουλος για τους ΤΟΕΒ

Σε ανοιχτή γραμμή με το Υπουργείο ο Α. Νικολακόπουλος για τους ΤΟΕΒ

Σε ανοιχτή γραμμή με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων βρίσκεται ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, προκειμένου να εξευρεθεί λύση στο θέμα που έχει ανακύψει με πέντε ΤΟΕΒ του Νομού και την ΔΕΗ.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού κατέβασε διακόπτες στα αντλιοστάσια πέντε ΤΟΕΒ του Νομού, εξαιτίας υψηλών οφειλών, με αποτέλεσμα να βρίσκονται εκτός λειτουργίας και οι αγρότες αδυνατούν να αρδεύσουν τις καλλιέργειές τους.

Ο κ. Νικολακόπουλος έχει κάνει παρέμβαση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό και τον Υφυπουργό Ιωάννη Οικονόμου, προκειμένου να εξευρεθεί η χρυσή τομή και να ικανοποιηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι δύο πλευρές.

“Προέχει να βρεθεί ικανοποιητική λύση” ήταν τα λόγια του βουλευτή, που έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου σε όλες τις κατευθύνσεις, έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να επανέλθει η ηλεκτροδότηση στους ΤΟΕΒ και να τεθούν σε επαναλειτουργία τα αντλιοστάσια για την άρδευση των καλλιεργειών. Πηγή: https://www.ilialive.gr/gaia365/%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1/65176-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%87%CF%84%CE%AE-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BF-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα