Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Σε αναζήτηση λύσης ο Α. Νικολακόπουλος με το Υπουργείο για τις εκτάσεις της Γλύφας

Σε διαρκή επικοινωνία με το Υπουργείο Εσωτερικών βρίσκεται ο βουλευτής του νομού μας Ανδρέας Νικολακόπουλος, προκειμένου να τακτοποιηθεί η εκκρεμότητα που υπάρχει με τις εκτάσεις των προσφύγων στη Γλύφα, ώστε να αποτελούν νόμιμες ιδιοκτησίες τους. Το Υπουργείο εξετάζει μεθοδικά το θέμα και φαίνεται ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά στην εξεύρεση λύσης.

Για το ζήτημα αυτό άλλωστε είχε συναντηθεί ο κ. Νικολακόπουλος και με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και εκεί είχε γίνει ουσιαστική συζήτηση και είχαν τεθεί επί τάπητος όλες οι παράμετροι του θέματος, λαμβάνοντας υπόψη και την νομική διάσταση, προκειμένου να δοθεί η καλύτερη λύση για τους κατοίκους.

Μάλιστα, ο κ. Νικολακόπουλος και με την ιδιότητα του νομικού, έχει καταθέσει και τις δικές του προτάσεις αναλύοντας μία από αυτές ως την πιο πιθανή για την εξεύρεση λύσης, ενώ να σημειωθεί ότι ο Ηλείος κοινοβουλευτικός έχει συναντηθεί και με τους κατοίκους της περιοχής.

Πηγή: https://www.ilidakampos.gr/index.php/politiki-ellada/45591-se-anazitisi-lysis-o-a-nikolakopoulos-me-to-ypourgeio-gia-tis-ektaseis-tis-glyfas

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα