Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Ως εκπρόσωπος της Βουλής στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Νικολακόπουλος

Ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος συμμετέχει στις περιβαλλοντικές και πολιτιστικές δράσεις με θέμα: «Ο Δάσκαλος, ο σιωπηλός εργάτης της παιδείας» από τις 6 έως τις 9 Οκτωβρίου.

Το τετραήμερο των δράσεων διοργανώνεται από την Δ.Δ.Ε. με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εορτασμού των εκπαιδευτικών, που κάθε χρόνο τιμάται στις 5 Οκτωβρίου. Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την Αιγίδα της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου, κ. κ. Βαρθολομαίου και σύμφωνα με το πρόγραμμα την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη Οικουμενικό Πατριαρχείο και ακρόαση από την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη, κ.κ. Βαρθολομαίο, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Φανάρι και θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Ζωγράφειο Λύκειο Κωνσταντινουπόλεως και παρακολούθηση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί στην Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης ημερίδα με θέμα: «Ο Δάσκαλος, ο σιωπηλός εργάτης της παιδείας», όπου ο κ. Νικολακόπουλος θα απευθύνει χαιρετισμό.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Παναγία Βλαχερνών και στην Ιερά Σταυροπηγιακή και Πατριαρχική Μονή Ζωοδόχου Πηγής Μπαλουκλί.

Πηγή: https://www.ilidakampos.gr/index.php/politiki-ellada/44221-os-ekprosopos-tis-voulis-stin-konstantinoypoli-o-andreas-nikolakopoulos

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα