Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Ο Ηλείος βουλευτής στηρίζει την αγορά της Αμαλιάδας

Ο Ηλείος βουλευτής στηρίζει την αγορά της Αμαλιάδας

Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

Κοντά στους επαγγελματίες της αγοράς της Αμαλιάδας ο βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι η εκδήλωση των κρουσμάτων κορωνοϊού δεν πρέπει να προκαλεί πανικό και ακραίες αντιδράσεις, αντιθέτως η όλη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πρέπει να αντιμετωπιστεί με σύνεση και ψυχραιμία.

Ο κ. Νικολακόπουλος επισκέφθηκε την αγορά της Αμαλιάδας και συνομίλησε με καταστηματάρχες αλλά και πολίτες, ενημερώθηκε για την αγοραστική κίνηση και επεσήμανε και ο ίδιος ότι απαιτείται σοβαρότητα και όχι ακραίες αντιδράσεις.  

«Βρισκόμαστε σε μία κατάσταση που είναι σε εξέλιξη, παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις με σοβαρότητα και αυτό που πρέπει να επικρατήσει αυτή τη στιγμή είναι ψυχραιμία και όχι ακρότητες. Σε αυτό που πρέπει να δώσουμε έμφαση είναι στις οδηγίες των ειδικών και στην τήρηση των κανόνων υγιεινής, λαμβάνοντας τις σχετικές προφυλάξεις. Η λύση δεν είναι ούτε το κλείσιμο των καταστημάτων, ούτε η οικονομική κατάρρευση της τοπικής αγοράς. Λαμβάνουμε τα μέτρα προφύλαξης και συνεχίζουμε να ζούμε κανονικά. Σύντομα θα ανακοινωθούν μέτρα στήριξης της τοπικής οικονομίας» επεσήμανε ο κ. Νικολακόπουλος και σε όλες τις επαφές που είχε με τους επαγγελματίες υπογράμμισε σε όλους τους τόνους ότι δεν χρειάζεται πανικός.

Ο Ηλείος βουλευτής βρίσκεται σε στενή συνεργασία με όλους τους αρμοδίους φορείς σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, έχει πλήρη ενημέρωση για τις εξελίξεις και τονίζει ότι θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα στήριξης της τοπικής οικονομίας. Αυτό ήταν και το μήνυμά του προς τους επαγγελματίες.

«Σύνεση και ψυχραιμία και όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε την κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα