Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Ο επικίνδυνος δρόμος «επιβάλλει» περισσότερους αστυνομικούς στην Ηλεία

Ο επικίνδυνος δρόμος «επιβάλλει» περισσότερους αστυνομικούς στην Ηλεία

ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Μέχρι την ολοκλήρωση σύγχρονου αυτοκινητόδρομου

χρειάζονται περισσότεροι έλεγχοι για την ασφαλή

διέλευση των οχημάτων

Την ενίσχυση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. στην Ηλεία με την εξασφάλιση τουλάχιστον δέκα ακόμη ατόμων προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερος έλεγχος για την ασφάλεια των διερχομένων στην επικίνδυνη Εθνική Οδό Πύργου – Πατρών, ζήτησε ο βουλευτής του Νομού μας Ανδρέας Νικολακόπουλος στην συνάντηση που είχε με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη.

Ο κ. Νικολακόπουλος έθεσε από την πρώτη στιγμή της συνάντησης τον προβληματισμό του αναφορικά με τα τροχαία ατυχήματα, πολλά εκ των οποίων είναι θανατηφόρα έχοντας στοιχίσει τη ζωή σε συνανθρώπους μας τόσο από το Νομό όσο και από άλλες περιοχές.

Ειδικότερα ο Ηλείος βουλευτής απευθυνόμενος στον κ. Καραμαλάκη τόνισε το βάρος που θα πρέπει να δοθεί στο συγκεκριμένο θέμα επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής :

«Όπως γνωρίζετε, ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί καθημερινή βασική διέλευση πολλών πολιτών. Δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο η Ελληνική Αστυνομία, οι Φορείς, η Πολιτεία  αλλά και όλοι μας έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με τραγικές εικόνες ατυχημάτων. Αξίζει να αναφέρω ότι τα τελευταία 10 χρόνια οι νεκροί είναι δυστυχώς πάνω από 130.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Ελληνική Αστυνομία με διάφορες αποφάσεις έχει προχωρήσει σε αποσπάσεις και μεταθέσεις Αστυνομικών όχι μόνο σε διάφορα μέρη της χώρας αλλά και σε γειτονικούς Νομούς. Παρόλα αυτά, το πρόβλημα παραμένει. Θεωρώ πως για να αντιμετωπισθεί ουσιαστικά το μείζον αυτό θέμα, μέχρι την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου Πατρών – Πύργου, πρέπει να αυξηθούν οι έλεγχοι σε συγκεκριμένα σημεία της εθνικής οδού για την καλύτερη δυνατή ασφαλή διέλευση των οχημάτων, καθώς υπάρχουν συνεχείς παραβάσεις των κανόνων οδικής κυκλοφορίας».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΕ

ΠΡΟΛΗΨΗ – ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

Ο κ. Νικολακόπουλος παράλληλα, εξήρε το έργο των αστυνομικών που εργάζονται στο Νομό. Ανέφερε ότι σε πολλές περιπτώσεις καταβάλλουν υπερπροσπάθεια για να καλύψουν τις ανάγκες που εμφανίζονται, αναμφίβολα αυξημένες, τόσο στον προληπτικό όσο και στον κατασταλτικό τομέα.

“Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στην Ηλεία και το βλέπουμε καθημερινά στις άμεσες παρεμβάσεις ή στην καταπολέμηση της παραβατικότητας και εγκληματικότητας  και για αυτό  πρέπει να βοηθήσουμε αυτό το υπάρχον προσωπικό με περαιτέρω ενίσχυση”.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ

Στο μεταξύ ο βουλευτής της ΝΔ όπως έκανε και το προηγούμενο διάστημα έτσι και με αφορμή την συγκεκριμένη συνάντηση ενημέρωσε από κοντά τον Αρχηγό και για τα υπόλοιπα προβλήματα για τα οποία έχει με την σειρά του λάβει σχετικό υπόμνημα από τους εκπροσώπους των Ηλείων αστυνομικών

Ο κ. Καραμαλάκης ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία του τον κ. Νικολακόπουλο, άκουσε με προσοχή για το θέμα των ελλείψεων και συμφώνησε στην αναγκαιότητα ενίσχυσης περαιτέρω της δύναμης στην περιοχή μας. Υποστήριξε   δε με την σειρά του  ότι θα εξετασθεί η πρόταση του συνομιλητή του και ενημέρωσε ότι έρχεται για το Νομό και άλλη ενίσχυση σύντομα σε Μέσα για τους αστυνομικούς.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα