Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

“Νέα αρχή με νέους στόχους και μεγαλύτερες προσδοκίες”

Μήνυμα Ανδρέα Νικολακόπουλου για επιτυχόντες Πανελλαδικών εξετάσεων

«Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και η επιτυχία των παιδιών που εισάγονται στις πανεπιστημιακές σχολές, μας κάνει όλους περήφανους και μας γεννά την ελπίδα ότι οι νεότερες γενιές θα κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

Το ξεκίνημα των σπουδών σηματοδοτεί και μία νέα αρχή, με νέους στόχους και ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες. Η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ, αντιθέτως τώρα ξεκινά το μεγάλο ‘ταξίδι’.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες και να τους ευχηθώ αυτό το ‘ταξίδι’ να είναι δημιουργικό και γεμάτο εμπειρίες. Ζήστε το όνειρό σας, εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το χρόνο των σπουδών σας, κατακτήστε τη γνώση και αξιοποιήστε τη για να γίνετε άνθρωποι χρήσιμοι στην κοινωνία. Πορευτείτε με αξιοπρέπεια και αξίες, διεκδικήστε, αγωνιστείτε, δημιουργήστε και να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι χαμένος είναι μόνο αυτός που δεν προσπάθησε…

Όσοι δεν τα κατάφεραν και δεν εισάγονται σε κάποια σχολή, να θυμούνται ότι εδώ δεν είναι το τέλος, αντιθέτως μπροστά τους ανοίγονται νέοι ορίζοντες. Με πίστη στον εαυτό τους και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, να ξέρουν ότι ακόμη και το ακατόρθωτο γίνεται δυνατό…

Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια, καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε να κάνετε στη ζωή σας και να έχετε πάντα στην καρδιά σας τον τόπο μας».

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα