Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ  ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ

Είχαμε ζητήσει συνάντηση από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κ. Καραμανλή, για να ενημερωθούμε για την πορεία του έργου κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πατρών-Πύργου. Ο υπουργός μας ενημέρωσε για τα στάδια της διαδικασίας έγκρισης από την Ευρωπαϊκή επιτροπή που υποχρεωτικά πρέπει να περάσει η προσυμφωνία με τον παραχωρησιούχο και το στάδιο που βρίσκεται η διαδικασία. Μέσα στις επόμενες ημέρες εκτιμά ότι θα έχει μια σημαντική θετική έγκριση. Συμφωνήσαμε επίσης να υπάρχει τακτική και αναλυτική ενημέρωση για την πορεία του έργου.

Από την πλευρά μου, μετέφερα στον υπουργό την θέση μου ότι είμαι σύμφωνος εξ αρχής με την απόφαση του για ανάθεση του έργου στον παραχωρησιούχο, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να υπάρξει οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση στην υλοποίησή του και ότι θα πρέπει να ασκηθεί πίεση με κάθε τρόπο προς την ΕυρωπαϊκήΕπιτροπή για θετική απόφαση στο συγκεκριμένο ζήτημα. Η εντολή του Ηλειακού λαού τον οποίο εκπροσωπώ είναι να μην υπάρξει οποιαδήποτε ανοχή και στήριξη σε οποιαδήποτε καθυστέρηση στο συγκεκριμένο ζήτημα από οποιονδήποτε.

Θέλω επίσης να στείλω και ένα μήνυμα και να υπενθυμίσω σε όσους κάνουν αντιπολίτευση στηριζόμενοι πάνω στον ανθρώπινο πόνο και στο θάνατο συμπολιτών μας ότι το έργο θα είχε ολοκληρωθεί εάν δεν είχε ματαιωθεί η δημοπράτησή του το 2015.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα