Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Καλύτερη Ηλεία σε παραγωγική Ελλάδα!

Καλύτερη Ηλεία σε παραγωγική Ελλάδα!

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλου

 Η χρονιά που αποχαιρετούμε έδωσε την ευκαιρία για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, για αλλαγή στη στάση μας απέναντι στις δυσκολίες της κρίσης και στη νοοτροπία μας για τον τρόπο αντιμετώπισης σοβαρών αλλά και καθημερινών προβλημάτων, για την ίδια τη ζωή μας.

Το νέο έτος που υποδεχόμαστε, αποτελεί το έναυσμα μια νέας πορείας  προς τα εμπρός με ενότητα, σύνεση αλλά και αποφασιστικότητα  σε ότι κάνουμε. Και βεβαίως με διαρκή προσπάθεια για την ανάκαμψη  και αποτελεσματική στόχευση στην επιζητούμενη αναπτυξιακή προοπτική μας.

Σε αυτό μας βοηθά  σταθερά η ισχυρή πολιτική βάση  που θέσαμε ήδη από το 2019  για την διαχείριση των δυσκολιών μας  με τη ψήφιση σημαντικών νομοσχεδίων που υλοποιούν βασικές πολιτικές δεσμεύσεις και ιδέες για την Ελλάδα του αύριο.

Η επιδίωξη μιας καλύτερης και ποιοτικής ζωής  της Ελληνικής κοινωνίας, με –επιτέλους- ελαφρύνσεις οικονομικών βαρών,περισσότερες ευκαιρίες για απασχόληση και καλές θέσεις εργασίας  είναι απαραίτητη προυπόθεση  για να επιστρέψουν τα χαμόγελα της αισιοδοξίας μετά την μακροχρόνια ύφεση που μας δημιούργησε ανασφάλεια και απογοήτευση…

Ο αξιόπιστος πολιτικός λόγος  με υψηλό βαθμό ευθύνης  απέναντι   στην αντιμετώπιση των θεμάτων του τόπου, είναι επίσης ζητούμενο που με την σημερινή διακυβέρνηση της χώρας  μπορούμε να επαναφέρουμε στην Ελληνική πραγματικότητα.

Η ενότητα μας, και η προσπάθεια για μια διαφορετική Ηλεία σε μια παραγωγική Ελλάδα

Ας είναι τα στοιχεία εκείνα που θα ακολουθούν τα βήματά μας στη νέα χρόνια!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα