Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Φορολογική Ενημερότητα σε όλους με χρέη στην περίοδο αναστολής

Φορολογική Ενημερότητα σε όλους με χρέη στην περίοδο αναστολής

– Ικανοποιείται ένα σημαντικό αίτημα που διατύπωναν επιμόνως Α. Νικολακόπουλος και Κ. Νικολούτσος

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ

Ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζαν αναρίθμητοι πολίτες και επαγγελματίες με οφειλές που δημιουργούνται στην περίοδο των μέτρων αναστολής και   οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν μπορούσαν να πάρουν φορολογική ενημερότητα, αντιμετωπίζεται πλέον θετικά  μετά την συνεχή πίεση που ασκήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα από τον βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Νικολακόπουλο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας Κώστα Νικολούτσο.

Ειδικότερα, μετά από επικοινωνία που είχε ο Ηλείος κοινοβουλευτικός με τον Υφυπουργό Δημοσιονομικής Πολιτικής Θεόδωρο Σκυλακάκη ενημερώθηκε ότι το συγκεκριμένο αίτημα κρίθηκε δικαιολογημένο έγινε αποδεκτό και επιλύεται με σχετική απόφαση, ώστε κατά την περίοδο που βρισκόμαστε σε αυτή την δύσκολη κατάσταση και ισχύουν τα μέτρα αναστολής για διάφορες πληρωμές και υποχρεώσεις, να μπορούν να εξυπηρετούνται και οι πολίτες για όλες τις χρήσεις και όχι να εξακολουθούν να είναι «εγκλωβισμένοι» σε μια τέτοια διαδικασία.

Το θέμα να σημειωθεί είχε απασχολήσει και την συνάντηση που είχε ο κ. Νικολακόπουλος με φορείς της αγοράς στο Επιμελητήριο δίνοντας τότε ιδιαίτερη βαρύτητα θέτοντάς το σε προτεραιότητα όσον αφορά την διατύπωση προβλημάτων που έχρηζαν άμεσης αντιμετώπισης.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα