Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Εξηγήσεις για τον δρόμο θα έπρεπε να δώσει ο κ. Τσίπρας

Εξηγήσεις για τον δρόμο θα έπρεπε να δώσει ο κ. Τσίπρας

ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΗΛΕΙΩΝ…

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ

ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

Αντί να δώσει εξηγήσεις στους πολίτες της Ηλείας για τον κατακερματισμό ενός μεγάλου έργου που επί της ουσίας βρέθηκε «στον αέρα» με το ενδεχόμενο να μην ολοκληρωθεί ποτέ, ο κ. Τσίπρας επέλεξε να κινδυνολογήσει, να «γυρίσει την πλάτη του» στην πραγματικότητα και να ανεβάσει τους αντιπολιτευτικούς του τόνους επάνω στις ελπίδες των κατοίκων του τόπου μας…

Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ. Ανδρέα Νικολακόπουλου, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την περιοδεία του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία και τα όσα ανέφερε για τον αυτοκινητόδρομο Πύργου – Πατρών τόσο στην ομιλία του, όσο και στην επικοινωνία που είχε με τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες.

Να τον ενημερώσουμε λοιπόν πως ο αυτοκινητόδρομος Πάτρας-Πύργου θα γίνει πραγματικότητα το συντομότερο δυνατό, καθώς έχουμε διασφαλίσει τη χρηματοδότηση και για την επόμενη περίοδο, αν χρειαστεί. Να τον ενημερώσουμε επίσης, ότι, το ελληνικό Δημόσιο δε θα ξοδέψει ούτε ευρώ παραπάνω για την υλοποίηση του έργου από το ποσό που έχει ήδη καθοριστεί με τις υπάρχουσες εργολαβίες.

ΤΑ ΠΑΝΩΠΡΟΙΚΙΑ

ΚΑΙ Ο «ΗΜΕΤΕΡΟΣ»

Του υπενθυμίζουμε  ακόμα, ότι αυτός ήταν Πρωθυπουργός της Κυβέρνησης που χάρισε 500 εκατομμύρια πανωπροίκια στους εργολάβους. Συνεπώς  όπως του διεμήνυσε και ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής θα έπρεπε να είναι πάρα πολύ προσεκτικός πριν μιλήσει για «λογικές νταβατζήδων».

Οφείλει ο κ. Τσίπρας να αναγνωρίσει τις ευθύνες των πρόχειρων, επιπόλαιων χειρισμών της δικής του κυβέρνησης για το πολύπαθο έργο, που πέραν των άλλων έμπλεξε στα αδιέξοδα του  «ημέτερου» εργολάβου ο οποίος απεδείχθηκε και αφερέγγυος για την εκτέλεση συγκεκριμένων εργολαβιών με τις γνωστές καταστρεπτικές συνέπειες.

Τέτοιες προχειρότητες έρχεται τώρα η Ν.Δ. και η κυβέρνηση Μητσοτάκη να διορθώσει, προκειμένου με προσοχή, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα να διασφαλίσει σε έγκαιρο χρόνο την υλοποίηση του έργου, με στόχο να παραδώσει στους πολίτες της Ηλείας, της Δυτ. Ελλάδας και των διερχόμενων από τα Ιόνια Νησιά μας έναν δρόμο σύγχρονο και ασφαλή χωρίς κατασκευαστικές εκκρεμότητες.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα