Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Ερώτηση Α. Νικολακόπουλου για τους σεισμόπληκτους του Δ. Ανδραβίδας- Κυλλήνης

Ερώτηση Α. Νικολακόπουλου για τους σεισμόπληκτους του Δ. Ανδραβίδας- Κυλλήνης

Θέμα χορήγησης διετούς παράτασης στους σεισμόπληκτους του δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης, προκειμένου να είναι εμπρόθεσμοι στην κατάθεση των δικαιολογητικών τους, έθεσε στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Ο σεισμός που έπληξε τον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης στις 21 Μαΐου 2019 άφησε πίσω του πληγές και βάσει των σχετικών ΦΕΚ που έχουν εκδοθεί και αφορούν στην οριοθέτηση του δήμου ως σεισμόπληκτου και στο έργο αποκατάστασης των πληγέντων για την χορήγηση στεγαστικής συνδρομής, στις 16 Απριλίου 2021 λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για στεγαστική συνδρομή και την υποβολή μελετών επισκευής και ανακατασκευής.

Με δεδομένο ότι η πανδημία του κορωνοϊού έχει επιφέρει πλείστα προβλήματα και οι σεισμόπληκτοι δεν έχουν προλάβει να ολοκληρώσουν τους φακέλους τους και να υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ο κ. Νικολακόπουλος κατέθεσε ερώτηση στον Υπουργό Υποδομών  για την χορήγηση διετούς παράτασης στις σχετικές προθεσμία, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα η διαδικασία.

Πηγή: https://www.ilidakampos.gr/index.php/politiki-ellada/28069-erotisi-a-nikolakopoulou-gia-tous-seismopliktous-tou-d-andravidas-kyllinis

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα