Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Επίσκεψη στην 117 Π.Μ. και τεστ κορωνοϊού για τον Α. Νικολακόπουλο!

Επίσκεψη στην 117 Π.Μ. και τεστ κορωνοϊού για τον Α. Νικολακόπουλο!

Δεν περισσεύει κανείς στην εθνική προσπάθεια που καταβάλλεται για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και φυσικά από αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσαν να είναι απούσες οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Έμπρακτα λοιπόν συμμετέχουν στο εθνικό σχέδιο όλες οι μονάδες, μεταξύ των οποίων είναι και η 117 Π.Μ. Ανδραβίδας, όπου και πραγματοποίησε επίσκεψη ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Έξω από την πύλη της Μονάδας έχει διαμορφωθεί σταθμός για την διενέργεια ταχέων διαγνωστικών ελέγχων και πραγματοποιούνται Rapid test, όχι μόνο στο προσωπικό της 117 Π.Μ. αλλά και σε όλους τους πολίτες που επιθυμούν μέσω αυτής της απλής και ταχείας διαδικασίας να διαπιστώσουν εάν είναι θετικοί ή αρνητικοί στον κορωνοϊό.

 Ο κ. Νικολακόπουλος με αφορμή την επίσκεψή του στην Μονάδα δεν αρνήθηκε να υποβληθεί σε ένα ακόμη test, από τα πολλά που έχει υποβληθεί μέχρι σήμερα, και το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό!

Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον διοικητή της Μονάδας Σμήναρχο Άγγελο Καλλιγαρίδη και όσους εμπλέκονται στην διαδικασία, ενημερώθηκε για την πορεία των ελέγχων και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την άρτια οργάνωση.

Προέτρεψε δε τους πολίτες να μεταβαίνουν στο σημείο προκειμένου να υποβάλλονται σε δωρεάν προληπτικό έλεγχο, συμβάλλοντας ο καθένας με τον τρόπο του στην προσπάθεια ελέγχου της πανδημίας, τηρώντας όλα τα μέτρα που στόχο έχουν σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα και να πάρουμε τις ζωές μας πίσω.

Πηγή: https://www.ilidakampos.gr/index.php/politiki-ellada/26016-episkepsi-stin-117-p-m-kai-test-koronoioy-gia-ton-a-nikolakopoulo

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα