Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ

– Μείωση φοιτητικού ενοικίου και για τα παιδιά των εμπόρων

Σε σειρά ενεργειών προέβη αμέσως μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και η πρώτη του κίνηση ήταν να επικοινωνήσει με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο Ηλείος βουλευτής ζήτησε από τον κ. Σταϊκούρα να προβλεφθεί και η ένταξη των επαγγελματιών που έχουν πληγεί από την πανδημία, στο μέτρο μείωσης ενοικίου που αφορά τους φοιτητές, καθώς πολλοί έχουν παιδιά που σπουδάζουν και δεν έχουν ευνοηθεί του μέτρου. Πρόκειται για ένα αίτημα που έθεσαν οι πρόεδροι των Εμπορικών Συλλόγων στον κ. Νικολακόπουλο και η ανταπόκρισή του ήταν άμεση με θετικά αποτελέσματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αίτημα έχει ληφθεί υπόψη από το Υπουργείο και το μέτρο αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα. Παράλληλα ο κ. Νικολακόπουλος έχει κάνει σειρά παρεμβάσεων για τα αιτήματα που έχουν τεθεί και σύντομα θα υπάρξει και νέα δέσμη μέτρων.

Πηγή:  https://www.ilidakampos.gr/index.php/politiki-ellada/25529-epikoinonia-nikolakopoulou-me-staikoura-meiosi-foititikoy-enoikiou-kai-gia-ta-paidia-ton-emporon

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα