Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Ενισχύεται η Α.Δ. Ηλείας μετά και την παρέμβαση του Α. Νικολακόπουλου

Ενισχύεται η Α.Δ. Ηλείας μετά και την παρέμβαση του Α. Νικολακόπουλου

Ενισχυμένη βγαίνει η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας αναφορικά με τις θέσεις τακτικών μεταθέσεων για το έτος 2021, καθώς προβλέπονται πέντε θέσεις έναντι μόλις δύο που ήταν την περσινή χρονιά!

Πιο συγκεκριμένα, προβλέπεται μία θέση στην κατηγορία Υπαστυνόμοι- Ανθυπαστυνόμοι- Αρχιφύλακες (Π.Δ. 82/06) και τέσσερις θέσεις στην κατηγορία Ανθυπαστυνόμοι- Αρχιφύλακες- Υπαρχιφύλακες –Αστυφύλακες, την στιγμή που το προηγούμενο έτος προβλεπόταν από μία θέση για κάθε κατηγορία.

Την  ενίσχυση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. στην Ηλεία είχε ζητήσει ο βουλευτής του Νομού κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, όταν είχε συναντηθεί με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη.

“Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στην Ηλεία και το βλέπουμε καθημερινά στις άμεσες παρεμβάσεις ή στην καταπολέμηση της παραβατικότητας και εγκληματικότητας  και για αυτό  πρέπει να βοηθήσουμε αυτό το υπάρχον προσωπικό με περαιτέρω ενίσχυση” είχε αναφέρει στον Αρχηγό ο κ. Νικολακόπουλος και είχε λάβει διαβεβαιώσεις για περαιτέρω ενίσχυση, κάτι που αποδεικνύεται με την ανακοίνωση των πινάκων με τις σχετικές θέσεις, γεγονός που ικανοποιεί τον Ηλείο κοινοβουλευτικό.

Παράλληλα όμως συνεχίζεται η προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε Μέσα για τους αστυνομικούς καθώς ο κ. Νικολακόπουλος έχει προωθήσει και τα σχετικά υπομνήματα που έχει λάβει από τους εκπροσώπους των Ηλείων αστυνομικών.

Πηγή: https://www.ilidakampos.gr/index.php/politiki-ellada/26306-enisxyetai-i-a-d-ileias-meta-kai-tin-paremvasi-tou-a-nikolakopoulou

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα