Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Ενδυνάμωση του κοινωνικού και πολιτιστικού ρόλου της ΕΡΤ Πύργου

*ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

*Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΤIΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ Πύργου, στην ανατολική πλευρά της Ηλειακής πρωτεύουσας, επισκέφθηκε ο βουλευτής του Νομού μας Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους, να δει από κοντά όλους τους χώρους του Σταθμού και να ενημερωθεί για τα προβλήματα αλλά και τις προτάσεις που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα προς την Διοίκηση της Δημόσιας Ραδιοφωνίας – Τηλεόρασης.

Αρχικώς ο κ. Νικολακόπουλος συνεχάρη το προσωπικό της ΕΡΤ Πύργου για την διαρκή και ουσιαστική ενημέρωση που παρείχε ο Σταθμός τις ημέρες της μεγάλης φωτιάς στην Ηλεία, αφού με τις συνεχείς ανταποκρίσεις του σε Τηλεόραση και Ραδιόφωνο ανεδείκνυε τα προβλήματα και τις συνθήκες που επικρατούσαν, ενώ με τις έκτακτες εκπομπές του σε τοπικό επίπεδο πληροφορούσε αξιόπιστα και τακτικά τους πολίτες για την πορεία της φωτιάς με σκοπό την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΧΩΡΩΝ

Στη συνέχεια, και αφού ξεναγήθηκε σε όλες τις αίθουσες, τα στούντιο κλπ. του κτιρίου, ενημερώθηκε για ανάγκες αλλά και προτεραιότητες που έχουν τεθεί σε ζητήματα προσωπικού καθώς αναζητούνται λύσεις μετά την συνταξιοδότηση μεγάλου μέρους των εργαζομένων, εκσυγχρονισμού για την καλύτερη και πιο αποτελεσματική λειτουργία και αξιοποίησης χώρων, αφού έχει διαπιστωθεί ότι μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα ακόμη εκεί, είτε από την ίδια την ΕΡΤ, είτε σε συνεργασία με φορείς του τόπου.

Μάλιστα, ο Ηλείος Βουλευτής έγινε αποδέκτης σκέψεων και πρωτοβουλιών που ετοιμάζονται στο πλαίσιο επαφών με τον Δήμο Πύργου καθώς υπάρχει ενδιαφέρον για από κοινού δραστηριότητες με πολιτισμικά χαρακτηριστικά.

ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Ακολούθως έγινε συζήτηση πάνω σε πρόσφατες ενέργειες όπως και σε άλλες που θα ακολουθήσουν το φθινόπωρο και τον χειμώνα με κοινωνικό πρόσημο. Όπως τονίσθηκε μάλιστα, σκοπός των εργαζομένων είναι να μπορέσουν ως μέρος της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο να αποδίδουν κάθε φορά ως επικοινωνία αλλά και ως πράξη κοινωνικά θέματα και προβλήματα συμβάλλοντας και από τη δική τους πλευρά για την επίλυσή τους.

Ο κ. Νικολακόπουλος, σχολιάζοντας τα παραπάνω δήλωσε αρωγός για να βοηθήσει και με τον δικό του τρόπο όπου μπορεί, ενώ σε επικείμενη συνάντησή του με τον Πρόεδρο και τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΡΤ θα μεταφέρει όλα όσα συζητήθηκαν, ζητώντας και ο ίδιος την ανάλογη μέριμνα και στήριξη από την Αθήνα.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δ/ντής της ΕΡΤ Πύργου Χρίστος Πλευριάς παρέδωσε στον βουλευτή σχετικά υπομνήματα με έγγραφες προτάσεις γύρω από τα συγκεκριμένα ζητήματα που αναπτύχθηκαν σε επίπεδο διαλόγου και συναντίληψης.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα