Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Εκτενής ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Εκτενής ενημέρωση για τον κορωνοϊό

ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΟΔΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Το θέμα της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρας μας και τα μέτρα που έχουν ληφθεί ή προγραμματίζεται να ληφθούν, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε ο βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση εφ’ όλης της ύλης και ο κ. Νικολακόπουλος ζήτησε περισσότερα στοιχεία για το θέμα και κυρίως για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ηλεία και για τα κρούσματα από την περιοχή.

Ο Ηλείος βουλευτής ζήτησε από τον κ. Αρκουμανέα να ληφθούν επειγόντως επιπλέον μέτρα, και κυρίως στο νομό, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, προκειμένου να ανασχεθεί η εξάπλωση του ιού.

Αυτό που επισημάνθηκε πάντως και από τις δύο πλευρές, είναι ότι το θέμα αφορά όλους τους πολίτες, οι οποίοι καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, γιατί εκτός από τα μέτρα που λαμβάνονται σε επίπεδο πολιτείας εναπόκειται στην προσωπική ευθύνη του καθενός ξεχωριστά, τόσο για την προστασία του εαυτού του όσο και του κοινωνικού συνόλου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολακόπουλος, βρίσκεται και θα συνεχίσει να είναι σε διαρκή επαφή με τον κ. Αρκουμανέα, για ενημέρωση και τυχόν επανεκτίμηση της κατάστασης.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα