Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

“Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή”

“Εισερχόμαστε σε μια νέα εποχή”

Δήλωση του βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλου, με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Στύλιου στα Κτηματολογικά Γραφεία στην Ηλεία

“Η Ελλάδα, η Ηλεία, βήμα- βήμα εισέρχονται σε μία νέα εποχή, οι υπηρεσίες εκσυγχρονίζονται και τα οφέλη είναι πολλαπλά για τους πολίτες και τους εργαζόμενους, μέσω της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών. 

Η παρουσία του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμοδίου για ειδικά ψηφιακά έργα και το κτηματολόγιο, κ. Γιώργου Στύλιου στο νομό μας, καταδεικνύει την μεγάλη βαρύτητα που δίνει το αρμόδιο Υπουργείο στην ομαλή μετάβαση από τα Υποθηκοφυλακεία στην εποχή των Κτηματολογικών γραφείων.

Πρωταρχικό μέλημα είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, των ιδιοκτητών, δικηγόρων, μηχανικών και όλων των επαγγελματικών κλάδων, που κάνουν χρήση των συγκεκριμένων υπηρεσιών.

Οι διαδικασίες απλοποιούνται, κερδίζουμε πόρους και χρόνο και με συνεχείς παρεμβάσεις κερδίζουμε το μέλλον.

Στην Ηλεία θα λειτουργούν δύο Κτηματολογικά γραφεία, αυτό του Πύργου που ήδη μπήκε στη νέα εποχή, και ακολουθεί της Αμαλιάδας.

Στα ανωτέρω Κτηματολογικά γραφεία συγχωνεύονται όλα τα Υποθηκοφυλακεία του νομού. Τα Κτηματολογικά γραφεία θα έχουν πλήρη στελέχωση και προβλέπονται και νέες κτιριακές εγκαταστάσεις  για την στέγασή τους”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα