Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Ειδική αναφορά στον Αν. Νικολακόπουλο

Ειδική αναφορά στον Αν. Νικολακόπουλο

Σε στενή επικοινωνία βρίσκεται ο βουλευτής της Ν.Δ.  Ανδρέας Νικολακόπουλος με τα επαγγελματικά σωματεία και τους συλλόγους του Νομού Ηλείας, καθώς επιδιώκει διαρκή ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κλάδοι του εμπορίου, της εστίασης, του τουρισμού και ο αγροτικός τομέας κατά την διάρκεια της πανδημίας, προωθώντας τα αιτήματα σε κυβερνητικό επίπεδο για την ικανοποίησή τους.

Αυτό προκύπτει και από την ειδική αναφορά που έκανε στο πρόσωπό του η πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Κατακόλου Αναστασία Νικολοπούλου, κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Το Υπουργείο Οικονομικών διοργάνωσε προ ημερών τηλεδιάσκεψη για την Δυτική Ελλάδα με θέμα: «Η τρέχουσα κατάσταση και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας σε Περιφερειακό επίπεδο», με την συμμετοχή του ίδιου του Υπουργού και εκπροσώπους της Τ.Α. και παραγωγικών φορέων της περιοχής, στην διάρκεια της οποίας αναλύθηκε το πρόγραμμα στήριξης εργαζομένων, παραγωγών, επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών.

Στην σύσκεψη συμμετείχε και ο κ. Νικολακόπουλος καθώς και οι πρόεδροι των Συλλόγων της Ηλείας. Μεταξύ αυτών και η κα Νικολοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που έχει ο Σύλλογος Κατακόλου με τον βουλευτή και το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του κλάδου. Άλλωστε, μία ημέρα νωρίτερα ο Ηλείος κοινοβουλευτικός είχε πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με τον εν λόγω Σύλλογο και είχε καταγράψει όλα τα αιτήματα για να προχωρήσει σε περαιτέρω παρεμβάσεις.

Πηγή: https://www.ilialive.gr/live/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/63811-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF.html

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα