Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Άξιος ο νέος Μητροπολίτης Ηλείας!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ κ.κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Με αισθήματα ικανοποίησης και συγκίνησης, οι Ηλείοι καλωσορίζουμε το νέο μας Ποιμενάρχη, τον νέο Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανάσιο και του ευχόμαστε ευημερία και δύναμη για την εκτέλεση του ποιμαντορικού του έργου, έχοντας την βεβαιότητα ότι θα διακριθεί και στα νέα του καθήκοντα όπως διακρίθηκε μέχρι σήμερα, στην μακρά διαδρομή του προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην Ιερά Μητρόπολή μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διαρκή Ιερά Σύνοδο, τους εκπροσώπους της Ιεραρχίας οι οποίοι αναγνώρισαν στο πρόσωπο του μέχρι πρότινος Επισκόπου κ. Αθανασίου τον άξιο συνεχιστή της μεγάλης παρακαταθήκης που αφήνει πίσω του ο πρώην Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός, σεβάστηκαν την επιθυμία του και άκουσαν και την “φωνή” των Ηλείων, που ενωμένοι στήριξαν τον ‘δικό τους’ άνθρωπο ως επικεφαλής της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας.

Ο νέος Μητροπολίτης μας έχει αποδείξει ότι επάξια βρίσκεται πλέον σε αυτή την θέση, για να συνεχίσει το σημαντικό και θεάρεστο έργο της Μητροπόλεώς μας, ευρισκόμενος στο πλευρό κάθε Ηλείου.

Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου και εύχομαι δύναμη στον νέο Μητροπολίτη μας.  ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα