Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

“Από την συνεργασία στην πράξη για δυναμική αξιοποίηση του Καϊάφα!”

Ανδρέας Νικολακόπουλος :

Μόλις πριν από λίγο καιρό, και ειδικότερα μετά την συνεργασία που είχα με τον  Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας Ελληνικών
Ακινήτων Στέφανο Βλαστό, είχα επισημάνει την προτεραιότητα στην οποία μπαίνει ο πανέμορφος και σπάνιος τόπος του Καϊάφα στον σχεδιασμό των μεγάλων επενδυτικών πρωτοβουλιών.

Σήμερα, μετά τα όσα ανακοινώθηκαν από την ΕΤΑΔ και την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση των Ιαματικών Πηγών αισθάνομαι ικανοποιημένος γιατί βλέπω ότι μία προσπάθεια που ξεκινήσαμε για να μπει ένα τέλος στην αδράνεια που μαράζωνε τον τόπο, αρχίζει να φέρνει αποτελέσματα που ελπίζω να δούμε πλέον όλοι μας στην πράξη μετά την υποβολή των σχετικών προτάσεων έως και τις 14 Απριλίου.

Είμαι βέβαιος ότι ο Καϊάφας, όχι μόνο με την αξιοποίηση των Ιαματικών Πηγών αλλά και των ακινήτων του οικοσυστήματος, μπορεί να προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον και για άλλες δραστηριότητες με κομβικό σημείο αναφοράς το περιβάλλον, τον τουρισμό και ιδιαίτερα τον εναλλακτικό και θεραπευτικό τουρισμό, αυξάνοντας σταθερά τους δείκτες επισκεψιμότητας για την Ηλεία.

Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί τα όσα είχαν αναφερθεί με τον κ. Βλαστό και την έκκλησή μας για διαδικασίες άμεσων και ουσιαστικών παρεμβάσεων, η Εταιρία θέτει πράγματι τον Καϊάφα σε προτεραιότητα, δίνοντας την ανάλογη σημασία για να αποκτήσει δυναμική τουριστική και επενδυτική προοπτική ο Νομός μας….

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα