Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

“Άνοιξε ο δρόμος για την ανάδειξη και ανάπτυξη της περιοχής

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΕΜΟΧΩΡΙΟΥ

“Η συνεργασία απέφερε καρπούς και πλέον ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση και ανάδειξη ενός σημαντικού κτίσματος και του περιβάλλοντα χώρου αυτού, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία της περιοχής”.

Την ανωτέρω δήλωση έκανε ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης των εγκαταστάσεων του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ανεμοχωρίου από την ΓΑΙΑΟΣΕ στον Δήμο Πύργου.

Το θέμα είχε τεθεί, παρουσία και του κ. Νικολακόπουλου, σε συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2020 στα κεντρικά γραφεία της ΓΑΙΑΟΣΕ και η συντονισμένη προσπάθεια είχε αποτέλεσμα, το οποίο και επισφραγίστηκε με την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης, με τον Ηλείο κοινοβουλευτικό να επισημαίνει: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη, ήταν κάτι που το είχαμε διεκδικήσει συντονισμένα και εκτός από την διοίκηση της ΓΑΙΑΟΣΕ και συγκεκριμένα τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Περικλή Νικολάου, θέλω να ευχαριστήσω και τον Δήμαρχο Πύργου κ. Τάκη Αντωνακόπουλο, καθώς και τον Γ.Γ. της ΚοινΣΕπ ‘Ανιγριάδες’ κ. Γιώργο Σαραντόπουλο, τα μέλη του Συλλόγου και τον πρόεδρο του Ανεμοχωρίου κ. Χρήστο Μπουλαλά, για την αγαστή συνεργασία όλο αυτό το διάστημα.    Ένας σταθμός που είχε μείνει αναξιοποίητος για πολλά χρόνια θα αναδειχθεί και αυτό θα σηματοδοτήσει και την ανάπτυξη ολόκληρης της περιοχής».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα