Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Ανδρέας Νικολακόπουλος: ‘Σημαντικά βήματα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης’

Ανδρέας Νικολακόπουλος: ‘Σημαντικά βήματα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης’

Επιθεώρηση στην υπό ολοκλήρωση πτέρυγα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Αμαλιάδας

«Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό αλλά μέχρι σήμερα η υγειονομική περίθαλψη στην χώρα μας δεν είχε λάβει την απαιτούμενη ενίσχυση. Η πανδημία του κορωνοϊού κατέδειξε την αναγκαιότητα στήριξης και ενίσχυσης όλων των δομών υγείας.

Δυστυχώς η Ηλεία δεν έχει τις δομές υγείας που της αξίζουν γι’ αυτό και στόχος της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση των μονάδων υγείας σε ανθρώπινο δυναμικό, σε κτιριακές υποδομές και σε υγειονομικό υλικό, αυτός είναι ο σχεδιασμός και αυτό γίνεται στην πράξη.

Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν γίνει σημαντικά βήματα σε αυτή την κατεύθυνση, τα οποία δεν είχαν γίνει επί σειρά ετών.

Σε αυτές τις ενέργειες συγκαταλέγεται και το έργο της ολοκλήρωσης κατασκευής της νέας πτέρυγας (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Αμαλιάδας, την οποία και επισκεφθήκαμε με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και τον Δήμαρχο Ήλιδας, προκειμένου να επιθεωρήσουμε από κοντά την πρόοδο των εργασιών.

Το συγκεκριμένο έργο χρηματοδοτήθηκε με το ποσό των 233.925,00 ευρώ από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και προχωρά σε αγαστή συνεργασία του Α’ και Β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης, με την στήριξη της κυβέρνησης.

Ενισχύουμε τις δομές της υγείας, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλες τις ανάγκες του πληθυσμού, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή περίθαλψη».

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα