Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Παρεμβαίνει σε όλα τα θέματα του νομού…

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Παρεμβαίνει σε όλα τα θέματα του νομού...

Είναι ο μόνος βουλευτής του νομού που παρεμβαίνει σε όλα τα μεγάλα θέματα του νομού, και, ίσως, είναι ο μοναδικός ο οποίος έχει πλήρη γνώση των θεμάτων.

Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος δείχνει μια έντονη δραστηριότητα, από τη στιγμή που εκλέχθηκε βουλευτής Ηλείας και είναι ο μόνος που στη κυριολεξία “οργώνει” όλο το νομό αφουγκραζόμενος τα προβλήματα του πολίτη.

Παρά τις “επιθέσεις” που δέχονται κατά καιρούς οι κυβερνητικοί βουλευτές, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι αυτοί που δίνουν λύσεις. Απλά, μεταφέρουν τα προβλήματα και πιέζουν για επίλυσή τους. Ισως, το πλεονέκτημα που έχουν έναντι των συναδέλφων τους της αντιπολίτευσης, είναι πώς πολύ πιο εύκολα μπορούν να συναντήσουν ένα υπουργό ή άλλον υπηρεσιακό παράγοντα. Κι αυτό ο κ. Νικολακόπουλος το εκμεταλλεύεται.

Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος δεν κάθεται… Δεν διαβάζει εφημερίδες και site για να αποκτήσει άποψη και μετά να… στέλνει ανούσια δελτία Τύπου. Δεν κάθεται στην άνεση του γραφείου του και από εκεί, να… παίρνει τηλέφωνα. Επιδιώκει πάντα τις προσωπικές επαφές για να μεταφέρει το πρόβλημα -το οποίο πρόβλημα το γνωρίζει γιατί “τρέχει” παντού. Σίγουρα κάποιες φορές πετυχαίνει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα κάποιες όχι…

Όμως, δεν κάθεται… δεν είναι αδιάφορος περιμένοντας από τα ΜΜΕ να τους “φτιάξουν” μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα!

Από την άλλη, μη μας διαφεύγει το γεγονός ότι, υπήρξε εισηγητής σε σημαντικά νομοσχέδια… μη μας διαφεύγει το γεγονός ότι εκλέχθηκε [και με ψήφους της αντιπολίτευσης] αντιπρόεδρος της Επιτροπής που εξετάζει το Νίκο Παππά.

Μη μας διαφεύγει ότι, σε συνεργασία με άλλους συνάδελφούς του, άλλαξαν τα όσα προϋπήρχαν με τους εργάτες Γης.

Μη μας διαφεύγουν οι ενέργειές του για τη δημιουργία υδατοδρομίου και στην Ηλεία…

Και πολλά ακόμα!

Και είναι ο μόνος, ακριβώς λόγω της έντονης δραστηριότητάς του, που έχει μια ηθική υποχρέωση: Να βρει και να ενεργοποιήσει “φίλους” που βρίσκονται σε καίριες θέσεις, να βοηθηθεί η Ηλεία.

Γιατί αν περιμένουμε από άλλους… “ζήτω που καήκαμε”!!! Τους ενδιαφέρει μόνο η… εικόνα τους, ενώ πολιτικά χαρακτηρίζονται σχεδόν ανύπαρκτοι!

Πηγή: http://www.newsgf.net/2021/04/blog-post_528.html#more

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα