Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Αν. Νικολακόπουλος: Συγκίνηση με ανθρώπινες ιστορίες στη «ΝΕΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ»

Αν. Νικολακόπουλος: Συγκίνηση με ανθρώπινες ιστορίες στη «ΝΕΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ»

Τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος θέλησε να επισκεφθεί τα Προνοιακά μας Ιδρύματα και να βρεθεί μαζί με τους φιλοξενούμενους, με τους οποίους αντάλλαξε ευχές.

Χθες ειδικότερα, ο κ. Νικολακόπουλος επισκέφθηκε ένα από τα Ιδρύματα της Μητρόπολής μας, το Άσυλο Ανιάτων «Η ΝΕΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ». Προσέφερε γλυκίσματα, έσφιξε το χέρι στην καθεμία και τον καθένα συνάνθρωπό μας που θα περάσουν εκεί τις γιορτές, ενώ παρέμεινε για πολύ ώρα κοντά τους δείχνοντας ξεχωριστό ενδιαφέρον για τις ανθρώπινες ιστορίες που «ξεδιπλώθηκαν» την ώρα της συζήτησης και αποτελούν παραδείγματα της ίδιας της ζωής.

Άλλωστε, όπως ο ίδιος είπε με συγκίνηση «χρέος μας η συχνή επαφή με αυτούς που μας χάρισαν το πρώτο φως της ζωής και μας στήριξαν στις δυσκολίες μας. Τους οφείλουμε το σταθερό βηματισμό του σήμερα και την αισιοδοξία του μέλλοντος. Περιμένουν από εμάς ένα ζεστό χαμόγελο και μια ανοιχτή αγκαλιά. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να τους προσφέρουμε».

Ο Ηλείο βουλευτής είχε ενημέρωση και από το προσωπικό του Ιδρύματος, άκουσε με προσοχή για τον τρόπο λειτουργίας του και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός όποτε του ζητηθεί για την επίλυση προβλημάτων του.

Οι επισκέψεις του κ. Νικολακόπουλου θα συνεχισθούν και σε άλλους χώρους αυτές τις μέρες, αφού στόχος του είναι να βρεθεί μαζί με όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες μπορεί στα Ιδρύματά μας.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα