Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Αίτηση αδειοδότησης υδατοδρομίου στην Λίμνη Καϊάφα

Αίτηση αδειοδότησης υδατοδρομίου στην Λίμνη Καϊάφα

Αποδίδουν καρπούς οι επαφές του Α. Νικολακόπουλου

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι διαδικασίες από την εταιρεία Hellenic Seaplanes η οποία έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ανάπτυξη δικτύου υδατοδρομίων στην χώρα μας- στο σχεδιασμό συμπεριλαμβάνεται και η Ηλεία- και μετά την Κυλλήνη σειρά έχει η Λίμνη Καϊάφα.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η εταιρεία υπέβαλε αίτηση στην ΕΤΑΔ για την εξασφάλιση αδειοδότησης κατασκευής υδατοδρομίου στην Λίμνη Καϊάφα προκειμένου να δρομολογηθεί η πτήση υδροπλάνων στην περιοχή.

Για το συγκεκριμένο θέμα είχαν έρθει σε συνεννόηση ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο Δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος και οι επαφές που έχει κάνει μέχρι σήμερα ο κ. Νικολακόπουλος για την προώθηση της διαδικασίας έχουν αποδώσει καρπούς.

Το ενδιαφέρον της εταιρείας για την Ηλεία είναι δεδομένο και παρά την πανδημία και τους περιορισμούς στο χώρο του επιχειρείν, οι διαδικασίες κινούνται με ταχείς ρυθμούς και η θετική έκβασή τους αλλάζει τα δεδομένα για την περιοχή του Καϊάφα.

Πηγή:   https://www.ilialive.gr/live/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/61482-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CE%B4%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%8A%CE%AC%CF%86%CE%B1.html

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα