Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

Αγάπη στοργή και μια ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά!!

Αγάπη στοργή και μια ζεστή αγκαλιά για τα παιδιά!!

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ «ΧΑΜΟΛΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΛΛΗΝΗ»

Μίλησε και έπαιξε μαζί τους ενώ άκουσε το… μυστικό τους

για το δωρο που ζήτησαν από τον Αι Βασίλη!

Αρκετές υπήρξαν οι επισκέψεις  του Ανδρέα Νικολακόπουλου  σε Ιδρύματα, Κέντρα Φιλοξενίας, Εθελοντικές Οργανώσεις και Συλλόγους τις τελευταίες μέρες, εκεί που ο Ηλείος βουλευτής θέλησε να βρεθεί και να ανταλλάξει ευχές με όλους, για τα Χριστούγεννα και την Εορταστική Περίοδο για την Πρωτοχρονιά.

Μία από αυτές ωστόσο που ξεχώρισε ήταν  και η επίσκεψή του στο Σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κυλλήνη.

Ο κ. Νικολακόπουλος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος  καθώς τα παιδιά τον υποδέχθηκαν με ένα πλατύ χαμόγελο και άνοιξαν την αγκαλιά τους μιλώντας μαζί τους για την ατμόσφαιρα των εορτών  για την φιλοξενία τους στο Σπίτι και άλλα πράγματα που τους έχουν κάνει εντύπωση στην περιοχή.

Έπαιξαν μάλιστα μαζί του για πολύ ώρα με τον κ.Νικολακόπουλο να ανταποκρίνεται ευχάριστα στο κάλεσμά τους ενώ στο τέλος του εκμυστηρεύθηκαν και το δώρο που έχουν ζητήσει φέτος από τον Αι Βασίλη!

«Ως γονιός συνειδητοποίησα για άλλη μια φορά πόσο πολύ όλα τα παιδιά αξίζουν την αγάπη μας  την στοργή μας και μια ζεστή αγκαλιά. Θα ήθελα να συγχαρώ» Το Χαμόγελο του Παιδιού»  για το έργο που επιτελεί και στο οποίο ως απλοί πολίτες και ως κοινωνία πρέπει να βρισκόμαστε δίπλα τους….» είπε  ο βουλευτής της ΝΔ επισημαίνοντας και την αυτονόητη δική του συμπαράσταση απέναντι στον Σύλλογο.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα