Ανδρέας Νικολακόπουλος Βουλευτής Ν.Ηλείας

«Αφήνουμε πίσω τα δύσκολα για τους επαγγελματίες»

Επίσκεψη  του Ανδρέα Νικολακόπουλου στα καταστήματα και τη λαϊκή αγορά Αμαλιάδας

Με εμπόρους, μικροπωλητές και καταναλωτές συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας

Συναντήσεις με εμπόρους, παραγωγούς και καταναλωτές, είχε ο βουλευτής Ηλείας κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, στη διάρκεια  επισκέψεων που έκανε  στα καταστήματα της Αμαλιάδας, καθώς και στη λαϊκή αγορά της πόλης.

Κύριο χαρακτηριστικό των επισκέψεων  του υποψήφιου βουλευτή Ηλείας στην αγορά της Αμαλιάδας,   ήταν το θετικό κλίμα που ήδη διαφαίνεται, δεδομένου και της μεγάλης κίνησης που υπήρξε το Σαββατοκύριακο,  λόγω  και της σημαντικής παρουσίας  ετεροδημοτών που ήλθαν  για την Πρωτομαγιά στην περιοχή.

Μιλώντας με επαγγελματίες της πόλης και αφού ενημερώθηκε  για τα αιτήματα και τα θέματα που τους απασχολούν, ο κ. Νικολακόπουλος  τόνισε πως αφήνουμε πίσω τα δύσκολα κοιτάζοντας μπροστά με αισιοδοξία,  για καλύτερες ημέρες στον εμπορικό κόσμο της Αμαλιάδας, αλλά και ολόκληρης της Ηλείας.

Ανάλογες συναντήσεις με μικροπωλητές και  παραγωγούς είχε  ο βουλευτής Ηλείας στην λαϊκή αγορά Αμαλιάδας,  εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον και την  περαιτέρω τόνωση της οικονομία και της  κίνησης  των καταναλωτών.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόσφατα Άρθρα